Një aksident i rëndë ka tronditur Shqipërinë në orët e para të mëngjesit. 

Një makinë e tipit “Benz” ka dalë nga rruga dhe ka përfunduar në anë të lumit Vjosa. Nga ky aksident kanë mbetur të vdekur 8 persona, 7 emigrantë të Lindjes së Mesme dhe shoferi nga Shkodra. Zbulohet se shoferi nga Shkodra është Edison Bregaj.