Dy partnere, dy familje, pesë fëmijë plus një rrugës. Gjithçka në fshehtësi të madhe për të mos u zbuluar dhe për të vazhduar kështu jetën e tij të dyfishtë.

Afera ekstra-futboll që pushtoi Kyle Walker ka rrëmbyer me forcë faqet e para të tabloidëve anglezë për shkak të zhurmës që ka shkaktuar, duke errësuar gjithçka që ndodh kur ai vesh fanellën e Manchester City.

“Në fushë njihet për ritmin, forcën dhe vizionin e tij, por jashtë saj është i verbër, si lakuriq nate”, e përshkruan “The Sun” mbrojtësin anglez, i cili ka dëgjuar ekskluzivisht dhe për herë të parë në media fjalët e të dashurës së tij Lauryn Goodman, me të cilën paska dy fëmijë.

Nga ana tjetër, megjithatë, është Annie Kilner, gruaja e tij që nga viti 2021, nënë e tre fëmijëve të tij dhe në pritje të të katërtit (aktualisht është në muajin e gjashtë të shtatzënisë), partnerja zyrtare e futbollistit, e mbajtur totalisht në errësirë ​​për këtë çështje deri në “Boxing Day”.

Ishte Lauryn, ajo që i shpjegoi asaj me detaje se çfarë ndodhi, tani e lodhur duke jetuar një gënjeshtër.

“Unë vazhdova t’i thosha Kyle se duhet t’i tregosh gruas. Nëse të gjithë e dinin se në çfarë situate ndodheshin, ata mund të bënin zgjedhjet e tyre si të rritur në jetë”, tha e dashura e Walker, e cila donte t’i jepte fund lidhjes së fshehtë për të mirën e njerëzve të përfshirë.

Gjithashtu, në lojë ishin dy fëmijët që Walker kishte sjellë në jetë me të (dhe i mbante gjithmonë të fshehur), me dokumentacion.

“Kishte seanca dëgjimore për lidhjen tonë, kur u bëmë me fëmijë duheshin dokumente, që qarkullonin dhe takime ligjore. Të gjitha këto ekzistonin, ndaj Annie duhej ta dinte të vërtetën përpara se çdo gjë të bëhej publike”.

Kështu, ndërsa Walker ishte larg, duke luajtur kundër Evertonit në “Boxing Day”, Lauryn pati guximin të telefononte gruan e futbollistit për të zbuluar rolin e tij si dashnor.

Kështu, ajo hoqi maskën e jetës së dyfishtë të Walker, pavarësisht mosbesimit të gruas së tij: “Ajo vazhdoi të kërkonte prova, ndaj i tregova testin e ADN-së së fëmijëve”.

Këto prova e bindën më në fund Annie se burri i saj kishte një familje të dytë sekrete, me një partnere dhe fëmijë të tjerë.

Përveç dëmit të madh, ka edhe fyerje për gruan e tij, pasi të gjithë e dinin se çfarë fshihte futbollisti: “Nuk isha sekret për shokët e tij të skuadrës në Angli, ata dukeshin në sfond në telefon, kur më telefononte me FaceTime”.

Reagimi i gruas ka qenë i menjëhershëm, me divorcin e kërkuar praktikisht në çast.

Kërkim-faljet e Walker nuk ishin të dobishme, ai tani do të duhet të përballet me realitetin.

Gruaja e tij ka vendosur ta lërë pas 12 vitesh së bashku dhe me një fëmijë në pritje, të katërtin, ndërsa futbollisti i Manchester City do të duhet të qartësojë pozicionin përpara gjithë Anglisë, i “kapur mat” nga ky rast i bujshëm.