​​​​​​​​Sot zhvillohen zgjedhjet për Kryetar në PD-në e Rithemelimit të degës Lezhë.

Kandidatë për kryetarë dege janë Albert Rrusti, Gjin Gjoni dhe Paulin Marku.

Kujtojmë se Gjoni, një prej kandidatëve në garë është ish anëtar i KLD-së.