Një zjarr ka rënë pasditen e sotme në një bllok banesash tek Rruga Ura pranë komisariatit nr. 4.

Pas marrjes së njoftimit autoritetet kanë evakuuar banorët, e më pas kanë lokalizuar flakët. Ata kanë arritur të shpëtojnë banesat ngjitur.

Në operacionin e shuarjes së zjarrit morën pjesë 4 stacione zjarrfikëse të Tiranës, 7 automjete zjarrfikëse dhe 25 forca operacionale.

Në drejtimin për shuarjen e zjarrit morën pjesë Drejtori i Përgjithshëm i MZSH-së dhe ai vendor i Tiranës.