Një vatër zjarri është aktivizuar në fshatin Kaninë, në Vlorë.  

Nga flakët mësohet se është djegur një zonë me ullinj shekullorë. 

Paraprakisht bëhet me dije se flakët po rrezikojnë të djegin edhe banesat që ndodhen aty pranë. 

Ndërkohë që forcat zjarrfikëse janë nisur drejt vendngjarjes, për izolimin dhe shkuarjen e flakëve.