ZVICER– Ndërsa e gjithë Europa është pushtuar nga i ftohti, rreth 1000 notarë kanë sfiduar ngricat dhe janë larë në liqenin e Gjenevës në Zvicër.

“Të çmendurit” janë zhytur dhe kanë notuar për minuta të tëra në ujin e ftohtë, madje shumë prej tyre mbanin veshur maska dhe kostume të veçanta si për t’i dhënë këtij momenti ngjyrat e një spektakli të vërtetë.