Një 22-vjeçar shqiptar është arrestuar nga policia në Itali pasi është kapur duke trafikuar doza kokaine.

Kontrollet rutinë të policisë në Manzoni zbuluan të riun duke shpërndarë kokainë te njëri prej blerësve të tij, shkruajnë mediat italiane. 

Karabinierët kontrolluan shpërndarësin e drogës dhe dhomën e hotelit ku ai qëndronte, duke gjetur 15 doza të tjera kokainë të gatshme për shitje me pakicë, si dhe një peshore precize, material paketimi droge dhe 1200 euro cash, që mendohet se janë të ardhura të dyqanit.