Shumë gra kanë bërë përpjekje ekstreme për të tërhequr burrat dhe për të përmbushur standardet moderne të “trupit të përsosur”, duke përfshirë dietat, ushtrimet rraskapitëse, korsetë mbytëse dhe madje edhe operacionet plastike.

Por është gjithmonë e rëndësishme të mbani mend se më shpesh ajo që në të vërtetë i magjeps meshkujt nuk ka të bëjë me pamjen perfekte.

Këtu janë disa nga gjërat që meshkujt pëlqejnë te femrat, pavarësisht nga pesha dhe lloji i trupit:

Flokët: Sidomos kur janë të sapo larë, kanë erë të pastër dhe kanë cilësi të butë.

Sytë: Nuk ka asgjë më seksi se një vështrim i qëndrueshëm, veçanërisht kur rrezaton shkëlqim, erotizëm dhe inteligjencë.

Lëkura: Kur është e butë, ndjesia më e këndshme është të pushosh në lëkurën e zhveshur të një mashkulli.

Ashti i klavikulës dhe lakorja e qafës: Ka diçka në lidhje me klavikulën që e bën atë të parezistueshme për meshkujt. Ndoshta është gërvishtja natyrale, që i fton të zhysin fytyrën dhe të shijojnë aromën femërore ose të japin një puthje të butë.

Barku: Pse tërheq kaq shumë vëmendje? Ndoshta sepse, për shkak të konstruksionit të saj, i jep vetes një puthje sensuale. Prandaj, kushtojini vëmendje higjienës së zonës.

Format: Të pasmet e rrumbullakëta, shpatullat, gjithçka që i jep mundësi përkëdheljes dhe i jep plasticitet një trupi femëror.

Gjinjtë: Mund të jetë në kategorinë e lakuara, por është një simbol i madh i feminitetit dhe sensualitetit në vetvete. Pavarësisht nëse përshtatet rehat në pëllëmbën e një gjoksi gjithmonë admirohet nga një mashkull.