Kreu i Partisë së Lirisë, Ilir Meta ka treguar dy kushtet që ka ndaj ish-kryeministrit Sali Berisha për të bërë aleancë me të.

“Kushti i vetëm është që Berisha të mos bëjë kompromis me parimet e tij dhe me regjimin e Ramës, asgjë tjetër.

E përshëndes doktorin për qëndresën e tij, PD të organizohet më shpejt dhe më fuqishëm, Kjo gjë do të ndodhë shumë shpejt, ndryshimi do të jetë shumë i fortë”, tha Meta.