Pas mbrëmjes së kaluar, banorët e Big Brother Vip kanë filluar të ngacmojnë Donaldin dhe Beatrix për romancën që po krijojnë me njëri-tjetrin.

Sara e pyeti Beatrix nëse është puthur me Donaldin, dhe përgjigja e saj ishte: “Jo”.

Më tej ajo tha se janë duke shijuar momentin.