Aksident i rëndë në tunelin e Kalimashit.

Sipas raportimeve paraprake, bëhet fjalë për 2 autobotë që janë përplasur me njëra-tjetrën.

Deri më tani mendohet se kanë mbetur të vdekur 2 persona nga përplasja dhe dy shtetasit janë nga Kosova.

Kjo ka bërë që të bllokohet edhe njëra prej lëvizjeve të tunelit duke krijuar rradhë dhe vështirësi në qarkullim.

Në vendin e ngjarjes ka shkuar policia dhe autoambulancat.