Një aksident i katërfishtë është regjistruar mëngjesin e sotëm në autostradën Tiranë-Durrës.

Katër automjete janë përplasur me njëra-tjetrën, duke shkaktuar paralizim të lëvizjes në këtë aks dhe radhë kilometrike nga Vora në drejtim të Maminasit.

Sipas të dhënave nga vendi i ngjarjes, si pasojë e aksidentit ka vetëm dëme materiale.

Të katër drejtuesit e mjeteve të përfshira në këtë aksident janë femra.