Vihet në pranga drejtori i shërbimit zjarrfikës së Cërrikut, Artion Taçi.

Mësohet se ai akuzohet për ushtrim ndikimi të paligjshëm dhe krim zgjedhor.

Arrestimi i tij ka ardhur me urdhër të Prokurorisë së Elbasanit