Një sulm me bombë raportohet të ketë ndodhur ndaj makinës së presidentit rus Vladimir Putin.

Sipas një pretendimi të pakonfirmuar, makina e Putinit u “sulmua” në atë që mund të ketë qenë një atentat.

Limuzina e tij u godit nga një shpërthim i fortë në ‘rrotën e saj të përparme të majtë”, thuhet në kanalin e Telegramit General SVR.

General SVR është një kanal rus Telegram që poston rregullisht informacione të supozuara të brendshme për Putinin dhe Kremlinin.

Makina shkoi drejt sigurisë me Putinin e padëmtuar, por ka pasur arrestime të shumta nga shërbimi i tij i sigurisë.

Sipas kanalit anti-Kremlin, Putin po udhëtonte për në rezidencën e tij zyrtare në një në një autokolonë mes frikës së thellë rreth sigurisë së tij.

Kjo përfshinte pesë makina të blinduara, me Putinin në të tretën, sipas tyre.

Megjithatë, makina e Putinit u largua nga vendi i sulmit dhe iu drejtuar rezidencës së Presidentit rus.