FNSH dhe Forcat Shqiponja kanë mësyrë mbrëmjen e sotme në Fier duke ngritur postoblloqe të shumta në rrugët e qytetit.

Bëhet me dije se automjtet luksoze dhe ato të dyshuara po ndalohen dhe po kontrollohen imtësisht nga forcat e policisë.

Fokusi është te kapja e personave në kërkim, atyre që mund të kenë armë zjarri apo atyre që tentojnë të shpërndajnë lëndë narkotike.