210 mijë fëmijë kanë fituar bonusin e bebes që është vendosur nga qeveria në janar të vitit 2019.

Këtë njoftim e ka dhënë kryeministri Rama përmes një postimi në rrjetet sociale ku shkruan: 

Mirëmëngjesi dhe me njoftimin e këndshëm se më shumë se 210 mijë fëmijë kanë përfituar bonusin e bebes prej fillimit të programit të qeverisë në janar 2019, ju uroj një ditë të mbarë.