Gjykata irlandeze ka lanë në burg dy vëllezërit shqiptarë dhe një shtetas rumun, pasi akuzohet për trafik të lëndëve narkotike.

Dy vëllezërit Gentjan dhe Donatel Dodaj dhe miku i tyre rumun, Daniel Afedoaei, të cilët u kapën pak kohë më parë, ndërsa po transportonin 60 kilogram kokainë në Irlandë.

Ndër të tjera thuhet se asnjë nga të akuzuarit nuk është përgjigjur në lidhje me akuzat që rëndojnë mbi ta.