Dallgët e mëdha të detit pasditen e djeshme dhe mbrëmë në plazhin e Shëngjinit kanë shkaktuar rrëzimin e disa pishave si dhe ndotjen e bregdetit me mbeturina.

Pemët e rrëzuara në Kune të Shëngjinit kanë shqetësuar edhe pronarët e bizneseve të zonës.

Fenomene të tilla natyrore ndodhin rrallë. /BW