Një kamion është përfshirë nga flakët në autostradën Fier-Vlorë, në fshatin Mifol, pranë kripës.

Kamioni po transportonte mallra ndërtimore skelerina. Flaka ka përfshirë kabinën dhe më pas gjithë kokën e kamionit.

Dy zjarrfikëse dhe policia mbërritën në vendngjarje. Për rreth 30 minuta në autostradë u bllokua lëvizja e mjeteve si pasojë e flakëve.