Nuk është një ditë e keqe, por si të gjitha ditët me mësime të fuqishme të jetës, marrja e këtyre mësimeve nuk është gjithmonë e lehtë.

Demi

Në një farë mënyre, sot është një nga ato ditët kur duhet të rritesh. 

Ju e dalloni në veten tuaj një tipar që nuk mendoni më se ju funksionon, dhe gjithçka ka të bëjë me pjekurinë, ose më saktë, papjekurinë. 

Ju keni vepruar si një fëmijë dhe është koha për të ndryshuar mënyrat tuaja. 

Më 20 gusht do të gjendeni në një situatë që kërkon vendimmarrje inteligjente. 

Për shkak se tranziti sipër është Hëna në Peshore, do ta dini se kjo është mundësia juaj e madhe. 

Sot është dita kur mund të veproni sipas instinktit tuaj të ndjenjave dhe të bëni vetë gjënë e duhur. 

Po, mund të duket sikur do të bëni një ndryshim monumental, por për disa arsye, gjatë Hënës në Peshore, nuk është aq e vështirë për t’u përballuar. 

Gjërat kanë kuptim për ju sot dhe nëse keni nevojë të hiqni dorë nga disa zakone të këqija, do ta bëni këtë me lehtësi dhe pranim.