Kostas Manolas është transferuar në radhët e Al Sharjah. Futbollisti grek ka lënë Olimpiakosin për një aventurë në Lindjen e Mesme. Në Emiratet e Bashkuara Arabe kanë menduar një mënyrë interesante për të prezantuar lojtarin.

Manolas ka pozuar pranë një luani, si për të treguar edhe peshën e madhe që mbart ky transferim, duke pasur parasysh që 31-vjeçari ka luajtur me klube të mëdha si Roma dhe Napoli.

Por ka mjaftuar një hapje goje e luanit që futbollistin grek ta mbërthente frika. Manolasi ka reaguar menjëherë në mënyrë instiktive. Shpejt është ngritur në këmbë për t’u larguar në drejtim të fotografëve.