Është mbyllur në barazim pa gola ndeshja mes Portugalisë dhe Sllovenisë.

Një pjesë e parë e dominuar totalisht nga Portugalia.

Kristiano Ronaldo, Leao, Sousa janë përpjekur të shënojnë me të gjitha mënyrat, por pa mundur të realizojnë.