Në familjen e ish-ministrit të Brendshëm, Saimir Tahiri, sot ka festë, pasi djali i madh, Drini, mbush 9 vjeç.

Tahiri ka publikuar një foto në Facebook me dy djemtë mbi supe, i buzëqeshur, ndërsa shkruan: Sot 9 e pastaj dhe 100 te tjera Drin bestfriends4ever.

Viti i kaluar ka mjaft i tensionuar për ish-ministrin që i eshte dashur te përballet me drejtësinë, ndërsa tashmë dosja është në apel.