Forca të shumta policore kanë “blinduar” zonën e Fushë-Krujës mëngjesin e sotëm.

Pritet të kryhen aksione në Rinas dhe Malësinë e Krujës.

Forcat policore nga reparti FNSH janë ndarë në dy grupe.

Njëri është nisur drejt Rinasit, ndërsa tjetri ka në fokus Malësinë e Krujës.

Këta të fundit pritet të ndërmarrin operacione për zbulimin e parcelave të mbjella me lëndë narkotike.