Mësohet kandidati i parë që ka aplikuar për tu bërë pjesë Prokurorisë së Posaçme në SPAK.

Ai është Albert Kuliçi.

Deri sot nuk ka pasur asnjë kandidaturë dhe afati i fundit është të hënën.