Një banesë në lagjen “30 Vjetori” në Berat është përfshirë nga flakët.

Zjarrfikësit janë njoftuar nga banorë të pallatit, menjëherë pas ndërhyrjes është bërë e mundur edhe fikja e zjarrit.

Si pasojë e flakëve ka pasur dëme vetëm në kuzhinën e banesë.

Mësohet se një prej familjareve kishte harruar një tenxhere më qumësht në zjarr dhe ishte larguar.