Shenjat më të prekura janë ato të kryqit të ndryshueshëm, përkatësisht, Binjakët, Virgjëresha dhe Shigjetari

Binjakët

Kjo Hënë e Re në shenjën tuaj ju jep mundësinë të akordoni mendimet tuaja dhe të dëgjoni zemrën tuaj. Jeni të motivuar për të ecur përpara dhe mundësitë nuk do mungojnë. Mundohuni të mos lejoni që stresi t’ju rrëzojë dhe të kërkoni atë që dëshironi nga jeta juaj. Është shansi juaj për të shkëlqyer.

Virgjëresha

Kjo Hënë e Re zhvillohet në shtëpinë tuaj të 10-të, atë të biznesit. Imazhi juaj publik është një nga çështjet kryesore në mendjen tuaj tani, dhe mendja juaj është e mbushur me një milion gjëra për të bërë. Por puna e brendshme është në fakt gjëja më produktive që mund të bëni për të mbështetur qëllimet e mëdha tani, kështu që merrni parasysh të bisedoni me një terapist ose njerëz të cilëve u besoni për ndjenjat tuaja të rrënjosura thellë.

Shigjetari

Është koha të përqendroheni në marrëdhëniet tuaja personale. Hëna e Re është në shtëpinë tuaj të partneriteteve dhe marrëdhënieve, kështu që është shansi juaj. Ndoshta ka konfuzion në mendimet tuaja dhe jeni në ankth për hapat e ardhshëm. Nuk ka nevojë të nxitoni, ndërkohë që ju vijnë mundësi të reja. Mbani nivelet tuaja të eksitimit të ulëta në mënyrë që të mos zhgënjeheni.