A ka konsumuar dikush drogë mund të detektohet në organizëm madje edhe disa muaj pas përdorimit. E gjitha varet nga ajo se a kërkoni praninë e substancave të palejuara në gjak, në urinë apo në flokë.

Drogat, si p.sh. marihuana, kokaina dhe MDMA-ja mund të qëndrojnë në organizëm me ditë, javë, madje edhe me muaj pas përdorimit. Ja sa gjatë qëndrojnë drogat e ndryshme në gjak, urinë dhe flokë.

Nëse dyshoni që ndonjë i afërm juaji përdor drogën dhe kërkoni që të testohet, duhet të dini që nuk do të gjeni asgjë, nëse ka kaluar mjaft kohë nga përdorimi i fundit.

Mirëpo, gjatësia e detektimit të tyre në të shumtën e rasteve varet nga ajo se a e kërkoni në urinë, gjak apo flokë, thekson Businesslnsider.