Pas një udhëtimi prej 111 ditësh, Lawrence Yacht mbërriti në Katar për të parë ekipin e tij të preferuar në Kupën e Botës.

Bëhet fjalë për një tifoz holandez i cili ka lënë pas gjithçka, ka marrë biçikletën dhe ka udhëtuar 6000 kilometra, i nisur nga Amsterdami dhe për në Doha.

Udhëtimi filloi më 1 gusht dhe arriti të ishte në Doha në klohë për të parë Holandën e tij e cila luan sot, dhe ai beson se do e shohë edhe në finale.