Një i ri në Ksamil ka humbur kontaktet me familjen që një natë më parë.

Shkëlzen Aliaj, nga Ballshi punon në Ksamil përgjatë sezonit veror.

I ati i tij lajmëron për mediat se ka humbur kontaktet me të birin dhe kërkon ndihmë nga çdo kush që mund të ketë informacion.

Kushdo që mund të ketë dijeni të kontaktojë me Edmondi Aliaj në WhatsApp në numrin +49 178 7557554.