Zjarr në një ish-magazinë shtetërore, brenda së cilës ka dyqane me rroba. Ngjarja ndodhi në Kamëz rreth orës 01:40, në rrugën “Skënderbej”.

NJOFTIMI I POLICISE
Më datë 01.07.2024, rreth orës 01:40, në rrugën “Skënderbej”, ka rënë zjarr në një ish-magazinë shtetërore, brenda së cilës ka dyqane me rroba, fastfood, dhe me materiale plastike.

Zjarri është fikur dhe si pasojë ka vetëm dëme materiale.

Grupi hetimor, së bashku me ekspertët zjarrfikës, po punojnë për sqarimin e rrethanave të ngjarjes.