Sot, banorët e njësisë administrative Fierzë në Tropojë dolën sërish në protestë kundër punimeve të gurores dhe gjithashtu kundër fabrikës bitumit që po ndërtohet pranë aksit aksin nacional Firzë-Sheshi Trageteve-Bajram Curri.

Lidhur me këtë protestë nga Policia e Tropojës u ndaluan të paktën shtatë protestues, mes tyre edhe pronari i një resorti, Paulo Gjona.

News 24 ka publikuar një denoncim lidhur me këtë ngjarje. Paulo Gjoka i përfshirë në protestë është kërcënuar me jetë.

Në video dëgjohet Paolo Gjona flet me pronarë të fabrikës së bitumit, konkretisht me Avni Byberin. Ky i fundit duke i bërë presion e kërcënuar.

Paolo Gjona teksa bisedon me Avni Biberin i thotë: Paketimi im është i lehtë?

Avni Byberi i përgjigjet Gjokës duke e kërcënuar: Është krejt i lehtë, nëse lyp paketim ti…paketimi juaj me jetë është krejt i lehtë.

Pas denoncimit për kërcënimin ndaj Gjonës, nga ana e pronarit të fabrikës, ka reaguar edhe policia, dke shoqëruar në komisariatin e Tropojës Byberin.