Konferenca e përbashkët për media e kryeministrit Edi Rama dhe kancelares gjermane Angela Merkel ka zgjatur më pak se 40 minuta.

Pasi nuk u lejuan të bënin pyetjet e tyre, në fund të intervistët gazetarët nga Kosova i kanë kujtuar Ramës se janë edhe ata aty.

Rama ndërkohë i tha se kjo ishte axhenda me pyetje të kufizuara dhe se Merkel nuk u kishte borxh kohën.

Pjesë nga biseda:

Gazetarët: Mediat e Kosovës…Zoti Rama, jemi dhe ne këtu.

Edi Rama: Shumë faleminderit, Kjo ishte axhenda. Me mua bashkë por kancelarja nuk iu ka asnjë borxh.