Pas Dortmundit dhe Hamburgut, kuqezinjtë do të provojnë edhe stadiumin e Dyseldorfit, ku do të luajnë të hënën kundër Spanjës.

Ndeshja luhet në stadiumin “Merkur Spiel Arena”, me kapacitet 54.600 vende, por që në këtë rast reduktohet në 47.000.

Stadiumi është ndërtuar në periudhën 2002-2024 dhe ka kushtuar 240 milionë euro. Kombëtarja shqiptare luan për herë të parë në këtë impiant, që mund t’i sjellë fat për fitoren e parë.