Belind Këlliçi ka paditur në SPAK kryetarin e bashkisë Tiranë Erion Veliaj për Eco Tirana. 

“Sa u nis zyrtarisht. 174 faqe per lidhjet e Ndranghettes me Veliajn dhe landfillin permes Eco tiranes” – bën me dije Këlliçi.