Në tregun e këmbimit valutor shqiptar një dollar amerikan sot blihet me 95.4 lekë dhe shitet 96.7 lekë.

Monedha evropiane euro blihet me 104.4 lekë dhe shitet me 105.5 lekë, ndërsa franga zvicerane sot blihet me 108.4 lekë dhe shitet me 109.7 lekë.

Ndërkohë paundi britanik do blihet me 120.7 lekë dhe do shitet me 122.7 lekë.