Në tregun e këmbimit valutor sot një dollar amerikan blihet me 98.3 lekë dhe shitet me 99.6 lekë.

Euro do blihet me 104.7 lekë dhe do shitet me 105.4 lekë, ndërsa franga zvicerane do blihet me 108.2 lekë dhe do shitet me 109.2 lekë.

Ndërkohë paundi britanik do blihet me 119.4 lekë dhe do shitet me 120.8 lekë.