Në tregun e këmbimit valutor sot një dollar amerikan blihet me 97.5 lekë dhe shitet me 98.5 lekë.

Monedha evropiane euro do të blihet me 106.3 lekë dhe do shitet me 107.2 lekë.

Ndërkohë franga zvicerane do blihet me 108 lekë dhe do shitet me 109 lekë, ndërsa paundi britanik do blihet me 122.7 lekë dhe do shitet me 124.2 lekë.