Ju mendoni se e keni gjetur partnerin  dhe kjo është e mrekullueshme, por gjithashtu duhet të keni parasysh edhe ndjenjat e tij. Por  ekziston edhe një mundësi që partneri juaj mund të ketë në frikë nga lidhjet afatgjata.

Ka  disa shenja zodiaku me këto tendenca dhe ju duhet të jeni të kujdesshëm. Astrologjia Valerie Mesa thotë se këto pesë shenjat e zodiakut  kanë më shumë gjasa të largohen prej jush.

Dashi – Nuk është e vështirë për të bërë një Dash për vete; por për ta pasur atë besnik është shumë e ndërlikuar. Është një shenjë shumë pasionante dhe impulsive tek dëshirat e tij seksuale. Ai merr atë që do në një marrëdhënie dhe është e vështirë që ta ndalni. Gjithashtu duhet të dini se kjo shenjë e zjarrit i kërkon emocionet e mëdha, por pas një kohe duan që të bëjnë një pushim të mitë. Është veçanërisht e vërtetë për meshkujt Dash, megjithatë, kjo nuk do të thotë se femrat Dash janë të pafajshme. Kjo shenjë ka tendencën që të lodhet në një marrëdhënie dhe të braktisë pasi ka shijuar gjithçka.

Binjakët – Oh, mashtruesit e zodiakut. Binjakët kanë një personalitet të shumëfishtë dhe janë të vëmendshëm ndaj vetes, saqë nuk kanë kohë që të ju falin juve si partner. Kjo nuk do të thotë se ata nuk do të flirtojnë me ju; Binjakët e duan një bisedë të mirë mendore dhe kërkojnë ngrohtësi. Por kini gjithmonë parasysh pavendosmërinë e Binjakëve, gjë që mund t'i bëjë ata të lëvizin nga një person në tjetrin pa u menduar shumë.

Peshorja – Gjithkush automatikisht supozon që Peshorja është një shenjë romantike. E vërteta është se kjo shenjë e ajrit është në kërkim të gjysmës tjetër, ndërsa kërkon balancën që mungon. Në fakt Peshorja është kaq e pavendosur, lëndon dhe dëmton perspektivat e saj, partnerin dhe në fund kupton se ke rënë një spiralen e Peshores. Ajo e lëndon partnerin pa pushim dhe e bën marrëdhënien të lodhshme.

Shigjetari – Kjo shenjë ka një dëshirë për të lëvizur sa tek një partner, tek tjetri. Marrëdhënia me këtë shenjë është e frikshme, sepse ai nuk mund të qëndrojë i angazhuar. Kjo shenjë i do të gjithë dhe kërkon në sasi të mëdha. Ata jetojnë me moton ‘ju jetoni vetëm një herë’. Ideja për të qenë besnik, mund të jetë stresuese dhe dërrmuese për atë.

Ujori – Ujori është aq i pazakontë se në mendjen e tij monogamia nuk ekziston fare. Dashuria për atë është një mendim dhe asgjë tjetër. Ujori vlerëson shumë pavarësinë dhe lirinë. Ata jetojnë për veten e tyre, pa e ndier nevojën për t'u përfshirë në një marrëdhënie stabël dhe e kanë të vështirë që të lejojnë një person tjetër në jetën e tyre.