Ka disa shenja që ndonëse mund të jenë të përsosur për shoqëri, apo edhe si miq, nuk janë partnerët më të mirë në punë, secili për arsye të ndryshme.

Pra, përpara se të nxitoni të zgjidhni kolegun tuaj, lexoni listën më poshtë të anëtarëve të zodiakut që i bëjnë bashkëpunëtorët më të padurueshëm dhe pyesni veten nëse kjo ka ndonjë shans të funksionojë.

Binjakët: Nëse ka ndonjë që nuk ju lë të punoni me muhabetin e tyre, ndoshta është nga kjo shenjë. Super social, shpirti i grupit, është edhe sabotator i produktivitetit.

Pra, ai është kolegu i përsosur kur ju kërkoni dikë që të pushohet nga puna dhe të shkëmbeni disa fjalë, por jo për të përmbushur një afat kohor kur çdo minutë pune është i çmuar.

Shigjetari: Mos e kërkoni në zyrën e tij. Ai ndoshta do të jetë duke pirë kafe me të tjerët në kuzhinë ose duke parë video në internet.

Kjo shenjë zjarri karakterizohet nga energjia dhe entuziazmi i pashtershëm, të cilin, megjithatë, nuk zgjedh domosdoshmërisht ta kanalizojë në punën e saj, ndaj mund të rezultojë veçanërisht i paparashikueshëm si partner.

Për më tepër, ai i urren detyrat monotone, të përsëritura dhe do të bëjë gjithçka në fuqinë e tij për t’i shtyrë ato ose, më mirë akoma, për t’i shkarkuar ato për të gjithë.

Pika e tij e fortë si profesionist? Optimizmi i tij është ngjitës, edhe kur gjithçka rreth tij duket se po shkatërrohen.

Peshqit: Paç fat nëse kolegu juaj i përket kësaj shenje. Jini të përgatitur për të mbuluar të gjitha ndërrimet e tij, pasi nuk do të thoshim saktësisht se ai është përkufizimi i qëndrueshmërisë.

Ai nuk heziton të mungojë, duke përmendur ndonjë justifikim, nga migrena e deri te simptomat e çuditshme për të cilat nuk ka dëgjuar njeri kurrë më parë.

Por edhe kur ai është në postin e tij, ai është më i ngadalshëm se kolegët e tij dhe nëse i lini një afat, ekziston rreziku serioz që ai të mos e realizojë.

Dhe kjo sepse në vend që të zgjidhë çështjet në pritje, ai mund të humbasë për orë të tëra në ëndrrat e tij. Kur më në fund të arrijë të përfundojë një detyrë, rezultati do të jetë super kreativ dhe imagjinativ.