Kreu i Partisë së Lirisë, Ilir Meta ka kujtuar Konventën që do të mbahet më 27 prill.

Në një postim në ‘Facebook”. Meta thekson se zëri i studentëve dhe i të rinjve do të gjëmojë në Pallatin e Kongreseve.

Postimi i Metës:
Këtu nga Kruja e mrekullueshme ju përshëndesim me Besarën, studenten e Erisa Xhixhos kandidates tonë për zëvendëspresidente të Partisë së Lirisë. Në 27 prill zëri i studentëve, i studenteve dhe i të rinjve do të gjëmojë në Pallatin e Kongreseve. Për 5 prioritetet e Partisë së Lirisë, që do ta bëjnë Shqipërinë me 4 milion shqiptarë plus. Shqipëria u përket të rinjve. Përshëndetje.