Lajmi nga SHBA për vrasjen e 30-vjeçares shtatzënë Bethany Israel nga vëllai i saj 23-vjeçar Jack Joseph Ball po shkakton tronditje pasi dyshohet se ai i ka thënë se e motra nuk ishte më e pastër.

Krimi brutal doli në dritë të martën e kaluar në Minesota të SHBA-së, kur të afërmit e 30-vjeçares, e cila ishte 18-javëshe shtatzënë, u shqetësuan pasi ajo nuk kishte dhënë shenja jete pasi kishte darkuar me vëllain e saj.

Kur policia hyri në shtëpinë ku jetonte 30-vjeçarja me vëllain e saj 23-vjeçar, gjeti pjesë të copëtuara të trupit të një njeriu dhe shënime nga vëllai në të cilat ai shkruante se ishte i zemëruar me motrën e tij sepse ajo ishte shtatzënë dhe “Ajo nuk ishte më e pastër”. Gjithashtu në shtëpi u gjetën njolla të mëdha gjaku në dyshemenë e kuzhinës, nën lavaman dhe në tuba, një sharrë gjaku, një sëpatë e gjakosur dhe thika të mëdha të mbuluara me gjak.

Pas një hetimi, policia gjeti 23-vjeçarin në oborrin e një shtëpie aty pranë të mbuluar me gjak në kokë, bluzë, këmbë, duar dhe pantallona, ​​ndërsa konstatoi se ai ishte vetëplagosur në qafë.