Kuvendi i Shqipërisë mblidhet sot në seancë plenare. Sipas rendit të ditës së miratuar në Konferencën e Kryetarëve, Kuvendi pritet të nisë punimet me një interpelancë me ministren e Kulturës, Elva Margariti, të kërkuar nga deputetja Ina Zhupa.

Më pas do të diskutohen tre projektligje: projektligji i propozuar nga Ministria e Brendshme për disa ndryshime në ligjin për “Shërbimin privat të sigurisë fizike”, projektligji për disa ndryshime në ligjin për “Avokaturën e Shtetit” dhe projektligji për disa ndryshime në ligjin për “Akreditimin e Organeve të vlerësimit të konformitetit në Republikën e Shqipërisë”.

Veç projektligjeve, Kuvendi pritet të shqyrtojë dhe një sërë projektvendimesh.