Liderët e BE-së anuluan konferencën për gazetarët, pas përfundimit të samtit gjë që ka sjellë edhe zhgënjim te gazetarët.

Ishte një gazetare nga Maqedonia e Veriut, e cila në konferencën e Ramës, Kryeministrit të Maqedonisë së Veriut, Dimitar Kovaçevski dhe Presidentin e Serbisë, Aleksandar Vuçiç tha se ato u ndjenë të poshtëruar, ndërsa pyeti tre liderët e Ballkanit Perëndimor se pse ndodhi kjo gjë.

Gazetarja: Jemi poshtëruar nga liderët e BE-së! Pse mendoni se e bënë apo nuk kishin diçka për të na thënë!

Rama: Tregon atë çfarë janë. Janë njerëz që ndihem me të vërtetë keq për atë që po ndodh, dhe këto njerëz që përmendët kanë bërë të gjitha përpjekjet. Ka diçka të deformuar në mekanizimin e BE-së.