Të paktën 309 pasuri do të preken nga projekti i zhvendosjes së Portit të ri të Durrësit në Porto Romano.

Agjencia Shtetërore për Shpronësim ka bërë publike në Fletoren Zyrtare të datës 26 korrik listën e familjeve përfituese, ndërkohë që vlera korresponduese në lekë është 821 milionë apo rreth 8 milionë euro.

Metrat katror të shpronësuar llogaritet në 1.4 milionë m2 tokë. Në publikimin e listës dhe të detajeve ASSH nënvizon se kërkesa është bërë nga Autoriteti Portual Durrës.

“DurrësLajm” po publikon më poshtë listën me emrat e familjeve përfituese (shkarkoni listën duke klikuar dokumentin në download).

Lexo edhe: