Sekretari i Përgjithshëm i Partisë Demokratike, Flamur Noka gjatë takimit me demokratët e Gramshit, deklaroi se, me votimin kundër heqjes së mandatit të Olta Xhaçkës, Edi Rama shpalli dje se, drejtësia, ligji dhe gjykata jam unë.

Noka u shpreh se ky vendim prek çdo qytetar shqiptar, sepse një investitor strategjik mund ti marrë pronën kujt të dojë, nëse i vë syrin.