Bryan Johnson është një burrë 45-vjeçar dhe ka arritur të ketë mushkërinë e një të riu 18-vjeçar. Sipas testeve, sipërmarrësi i bioteknologjisë ka zemrën e një 37-vjeçari, lëkurën e një 28-vjeçari dhe kapacitetin dhe aftësinë e mushkërive të një adoleshenti.

Por kjo nuk mjafton, pasi qëllimi i tij është që të funksionojnë të gjitha organet e tij sikur t’i përkisnin një 18-vjeçari, duke përfshirë trurin, mëlçinë, veshkat, dhëmbët, lëkurën, flokët, penisin dhe rektumin.

Kjo vjen me një kosto të madhe, konkretisht, 2 milionë Dollarë çdo vit, por ka shenja se ai mund të jetë në gjendje të zhbllokojë sekretin e ndryshimit të moshës.

Bryan Johnson 45 vjeç, i cili ka lindur dhe është rritur në Utah, nisi tre biznese fillestare midis viteve 1999 dhe 2003.

Biznesi i tij i shitjes së telefonave celularë e ndihmoi atë të paguante studimet në universitet, ndërsa nisi gjithashtu biznese me pasuri të paluajtshme.

Tani ai po përdor pasurinë e tij të madhe për të patur një rini të përjetshme. Ka punësuar një ekip prej 30 mjekësh dhe ekspertësh të shëndetit regjenerues për të mbikëqyrur regjimin e tij.

Të udhëhequr nga mjeku 29-vjeçar i mjekësisë rigjeneruese Oliver Zolman, ata po e kalojnë Johnson-in përmes një programi eksperimental intensiv të quajtur Project Blueprint.

Kushton disa milionë Dollarë vetëm për të nisur projektin, i cili përfshin blerjen e një suite mjekësore në shtëpinë e Johnson në Kaliforni.

Si duket një ditë normale për Johnson?

Ai zgjohet në orën 5 të mëngjesit, duke e nisur ditën me një dozë suplementesh dhe ilaçesh si likopeni, zinku dhe metformina, si dhe një mikrodozë litium për trurin e tij. CEO i bioteknologjisë punon një orë çdo ditë, si dhe stërvitje me intensitet të lartë tri herë në javë.

Për të shuar etjen e tij ai pi lëng jeshil të mbështjellë me kreatinë dhe peptide kolagjeni, duke shpëlarë dhëmbët me xhel antioksidant. Ai duhet të respektojë një dietë të rreptë vegane, e cila arrin në 1977 kalori në ditë. Para se të flejë, gjë që ndodh në të njëjtën orë çdo ditë, ai mban syze që bllokojnë dritën blu për dy orë.

Aspekti më i çuditshëm i gjithë kësaj është se ai është i lidhur me një makinë ndërsa fle për të matur numrin e ereksioneve që merr gjatë gjumit dhe është në nivelin e një adoleshent.

Ai gjithashtu merr matje ditore të peshës së tij, indeksit të masës trupore, yndyrës trupore, niveleve të glukozës në gjak dhe ndryshimeve të rrahjeve të zemrës duke përdorur ultratinguj, MRI, kolonoskopi dhe teste gjaku.