Mbledhja e Këshillit Kombëtar të PD-së e thirrur nga kryesia do të zhvillohet në datën 20 qershor në sallën Classic të Hotel Tirana International.

Kështu kanë bërë me dije anëtarët e Këshillit Kombëtar të PD-së, për mbledhjen e cila do të mbahet në orën 12:00 dhe do të vendosë zhvillimet e procesin e zgjedhjeve për kryetarin e ri të PD-së.

“Të nderuar anëtarë të Këshillit Kombëtar të PD, mbledhja e thirrur nga kryesia do të zhvillohet në datën 20 qershor në sallën Classic të Hotel Tirana International, në orën 12.00. Ftohen anëtarët e Këshillit Kombëtar të jenë prezent në këtë mbledhje me shumë rëndësi për Partinë Demokratike.”