Gjykata e Gjirokastrës ka caktuar masën e sigurisë arrest në burg për Albin Muhollarin, 24-vjeçarin që mbyti me plastmas nënën e tij në Përmet më 3 qershor.

Avokati mbrojtës i të riut kërkoi nga gjykata që të jepej masa e sigurimit shtrim i përkohshëm në një spital psikiatrik, për shkak se Albi Muhollari ka shfaqur probleme të shëndetit mendor disa kohë më parë.

Por gjykata e cilësoi të ligjshëm arrestimin e 24-vjeçarit që vrau të ëmën dhe caktoi ndaj tij masën arrest në burg.

I riu mbyti me plastmas nënën e tij Zeniat Muhollari në Përmet. Ata ishin kthyer nga SHBA kohët e fundit, pasi kishin shkuar tek një nga vajzat e familjes që jeton në Amerikë.