Kryeministri Edi Rama ka ndarë në “Facebook” disa pamje nga plazhi i Velipojës.

Sipas Ramës bregdeti është më i pastër si asnjëherë më parë por edhe më i organizuar.

“Dhe me bregdetin e Velipojës, nëpërmjet përshtypjeve të pushuesve që këtë vit e gjejnë më mirë të organizuar, si edhe më të pastër se asnjëherë më parë, ju uroj një ditë të mbarë”, shkruan Kryeministri.